Wat doen we?

Ontdek onze oplossingen

Onze deskundigen nemen de tijd om uw zakelijke behoeften te begrijpen. Ze ontwikkelen en bieden de meest geschikte strategische oplossing die het best aan uw verwachtingen beantwoordt. We hebben de kennis om onze klanten een alomvattende oplossing te bieden met consultancy, implementering, integratie, installatie en ondersteuning.

QUANT.be werkt nauw samen met de beste software- en hardwareleveranciers ter wereld. De vele certificaten zijn overigens het bewijs van de uitmuntende vakkennis op het vlak van integratie.

We hebben onze partners met zorg gekozen zodat we er zeker van zijn dat ze dezelfde waarden als QUANT.be nastreven. Zo kunnen onze deskundigen u advies geven over de laatste technologietrends, producten en oplossingen.

COMMUNICATIE

We kunnen u de meest recente, op de cloud gebaseerde technologie voor geïntegreerde communicatie en samenwerking bieden zodat uw bedrijf altijd en overall verbonden en productief kan blijven. Onze oplossing geeft u een voordeel ten opzichte van uw concurrenten door een moderne, mobiele, multi-apparaat en multi-media infrastructuur te creëren die aan de eisen van uw medewerkers beantwoordt.

NETWORKING

We begrijpen dat uw netwerk de kern van uw bedrijf en organisatie is. Quant.be helpt u om bekabelde en draadloze netwerken te ontwerpen, installeren en ondersteunen. Dankzij geavanceerde Network Monitoring & Network Guests Access-systemen kunnen we uw netwerk beheren, beveiligen en controleren.

BEVEILIGING

We beschermen de apparaten van uw werknemers en uzelf tegen alle mogelijke bedreigingen. Het is belangrijk dat u uw bedrijf tegen de nieuwste cyberaanvallen beschermt. We informeren u steeds over de meest recente beveiligingslekken. Onze focus ligt op bescherming, preventie, beveiliging, identificatie en ondersteuning om uw systemen op een gepaste manier te beveiligen.

DIGITALE WERKPLEK

We denken opnieuw na over het ontwerp van uw werkplek. Onze mobiliteitsgerichte strategie zorgt ervoor dat uw medewerkers overal en op elk apparaat kunnen werken. De enorme groei van smartphones en tablets heeft een volledig nieuwe invulling gegeven aan de manier waarop we communiceren, diensten gebruiken en ons persoonlijke leven beheren.

SMART NETWORK

Het netwerk is een verzameling van gekoppelde apparaten om informatie door te geven en verschillende soorten gegevens (bv. Wie is er aangemeld, …) te verzamelen.… Met onze vakkennis kunnen we alle beschikbare gegevens van nieuwe of reeds aanwezige apparaten in uw organisatie verzamelen en ze in een dashboard samenbrengen.

BACK-UP & RECOVERY

We zorgen ervoor dat u uw gegevens eenvoudig en efficiënt kunt bewaren en recupereren. Onze back-up werkt volgens de 3-2-1-regel zodat u geen kostbare bedrijfsgegevens verliest.

VIDEOCONFERENTIES

We bieden 4K en HD-technologie voor videoconferenties zodat u efficiënt verbinding kunt maken en samen kunt werken.

SERVERS

We kunnen u helpen met het instellen, integreren en ondersteunen van heel wat verschillende serveroplossingen. Onze servers zijn de beste oplossingen voor de zakelijke uitdagingen waar u mogelijk mee te maken krijgt.

CLOUD

Telic Infinite Connections is een uitgebreid en op de cloud gebaseerd bedrijfscommunicatiesysteem voor organisaties die professionele communicatiefuncties nodig hebben, zonder dat ze hun eigen systeem op de website moeten bezitten en beheren.

Onze partners

Onze cases

 
 

Bozar - Understanding the User Uxperience

 
 

Bozar – The technical side of the app

 
 

Bozar App