QUANT as a Service

QUANT

QUANT biedt u oplossingen aan voor het beheer en het onderhoud van uw ICT infrastructuur. Die omvatten onder meer de installatie en de actualisering van een performant en beveiligd LAN, WLAN of SD-WAN om de continuïteit van uw activiteiten veilig te stellen, maar ook de implementatie van geavanceerde unified communications oplossingen en samenwerkingstools.

Elke onderneming is uniek! Met onze marktkennis en onze technische expertise kunnen we u een op maat gemaakte service aanbieden.

  • Innovatieve en transparante aanpak
  • Modulair en flexibel beheer

PRAAT MET ONS OVER UW PROJECT

Wat zijn uw voordelen? 

 

Bespaar tijd en werk efficiënter

Door het beheer van uw netwerk- en/of telefonie-infrastructuur volledig of deels uit te besteden aan een team van gecertificeerde deskundigen, wint u kostbare tijd.

 

Connectiviteit zonder onderbreking

Dankzij een enorme veerkracht en een hoge mate van beschikbaarheid blijft uw systeem altijd operationeel, zelfs bij een storing of een cyberaanval. De onderbrekingstijd blijft tot een minimum beperkt en uw professionele activiteiten worden nauwelijks verstoord.

 

Kies voor een schaalbare en flexibele oplossing

SD-WAN, (hybride) cloud, zero-touch… Om de groei en de evolutie van uw behoeften te volgen, stellen wij voor om zonder hoge beheerskosten of complexe integratie uw ICT-infrastructuur te updaten met de nieuwste oplossingen. Continue optimalisering zit in onze genen. 

 

Beheers uw kosten

Als u voor onze as-a-service-oplossingen opteert, betaalt u alleen wat u gebruikt op basis van een duidelijke en vooraf opgestelde overeenkomst. WLAN-, LAN-, SD-WAN-netwerken, type infrastructuur, cloud, aanvullende tools, unified communications-diensten … De informatie- en communicatietechnologieën zijn eindeloos. Daarom verbinden wij ons ertoe u alleen de diensten aan te bieden die nuttig zijn voor de goede ontwikkeling van uw bedrijf.

Moet uw bestaande infrastructuur worden geoptimaliseerd? Wij houden rekening met uw technische behoeften en uw economische beperkingen. In de mate van het mogelijke hergebruiken we bepaalde onderdelen en vernieuwen we geleidelijk uw netwerkinfrastructuur, met bijzondere aandacht voor de veiligheid en de functionaliteit van uw systeem.

 

Beperk de risico's

Het is ondenkbaar dat je bedrijf tot stilstand komt als gevolg van een computeraanval of de onthulling van privé- en vertrouwelijke informatie! Om dit soort scenario's te vermijden, kiezen we voor uiterst veilige oplossingen voor je netwerk en telefonie. Vertrouw op gecertificeerde specialisten.

Ons Network as a Service oplossing
Powered by

Meer informatie

Hoe werken onze
as-a-service-oplossingen?

Stap 1: Nadat u contact hebt opgenomen met ons commerciële team, analyseren wij uw (eventuele) huidige structuur. We voeren een audit uit en doen voorstellen om uw infrastructuur te optimaliseren en te verbeteren.

Stap 2: Op basis van onze analyse zetten we samen een aantal sleutelelementen op papier. Wie doet wat? Koopt de klant zijn eigen hardware (CAPEX) of verkiest hij onze OPEX-oplossing (maandelijkse kosten)? Neemt QUANT specifieke taken op zich of het volledige beheer van de infrastructuur?

Stap 3: Afhankelijk van de gekozen opties kunt u het beheer (en het onderhoud) van uw infrastructuur volledig of gedeeltelijk aan ons overlaten, zodat u zich beter kunt toeleggen op uw kernactiviteit.

 

Vertrouw het beheer van uw infrastructuur aan professionals toe

Door de voortdurende en razendsnelle technologische ontwikkelingen is het momenteel moeilijk om een ICT-team samen te stellen met specialisten in alle domeinen die relevant zijn voor uw activiteit. In een tijd waarin gekwalificeerde informaticaprofielen schaars zijn, zullen de hooggeschoolde ingenieurs van QUANT uw systeem deskundig installeren en onderhouden.

NEEM CONTACT OP MET QUANT

GESTELDE VRAGEN

 

Wat betekent Network as a Service (NaaS)?

Dit is een cloudservicemodel. De klant huurt in de vorm van een abonnement netwerkdiensten bij zijn provider. Dat omvat hardware, software, licenties, ondersteuning en alle vereiste functies voor uw activiteit.

 

Wat betekent Infastructure as a Service (IaaS)?

Tegen maandelijkse betaling wordt de nodige IT-infrastructuur aan de klant geleverd. De provider zorgt voor het beheer en onderhoud van de netwerken, de telefonie en de beveiliging.