Network as a Service

Powered by

 

Geen repetitieve operationele taken meer. Door ze te automatiseren, kunt u zich concentreren op wat voor u het belangrijkst is: de efficiëntie en de rentabiliteit van uw activiteit.

Pas uw netwerkinfrastructuur aan naarmate uw onderneming verandert. Elk onderdeel kan worden toegevoegd wanneer u het nodig hebt! Elk onderdeel wordt centraal gemonitord en beheerd. Zo krijgt u snel een volledig beeld van de toestand van uw infrastructuur.

Vertrouw het beheer van uw LAN of WLAN infrastructuur toe aan QUANT en profiteer van :

  • een infrastructuur die voldoet aan de meest geavanceerde eisen, dankzij de expertise van onze teams op het gebied van HPE Aruba Networking technologieën. Onze garantie? Een netwerk dat is ontworpen en wordt beheerd volgens de beste praktijken in de sector.
  • regelmatig onderhoud om uw netwerk te optimaliseren volgens de beste praktijken, de algemene staat ervan te controleren en eventuele problemen snel op te lossen
  • speciale aandacht voor beveiligingsmaatregelen
  • de nieuwste software-updates
  • regelmatige rapporten over de prestaties, het gebruik en de beveiliging van je netwerk

... en dat alles tegen een bescheiden kostprijs en investering!

QUANT biedt 3 Network as a Service pakketten :
Brons, Zilver en Goud.

Elk pakket is zorgvuldig ontworpen om perfect te voldoen aan jouw unieke behoeften.
Of je nu basis 9x5 ondersteuning nodig hebt voor specifieke delen van je netwerkinfrastructuur of een volledige 24/7 aanpak met proactief incidentbeheer en geautomatiseerde software-updates voor uw hele systeem, wij bieden u flexibiliteit en kracht op maat van uw behoeften.

Maak een keuze die uw bedrijfsvisie weerspiegelt en tegelijkertijd voldoet aan de specifieke behoeften van uw organisatie.

Combineer flexibiliteit, schaalbaarheid, kostenbesparing en betrouwbaarheid met de Network As a Service oplossing van QUANT!

Vraag een persoonlijke offerte aan