ICT-oplossingen voor de industrie

Bereik uw bedrijfsdoelstellingen met ICT-oplossingen die op uw behoeften zijn afgestemd! QUANT helpt industriële ondernemingen de bocht van de digitale transformatie te nemen. Of u nu gespecialiseerd bent in onderzoek, agrovoeding, textiel of logistiek, uw productieketen wordt geoptimaliseerd en stelt u in staat een grote verscheidenheid aan taken synchroon uit te voeren.

  • Automatiseer uw processen
  • Verbeter het onderhoud van uw toestellen
  • Maak uw productie rendabel
  • Verhoog uw productiviteit
  • Zorg voor de bescherming van uw gegevens

NEEM MET ONS CONTACT OP

Smart Network: een intelligent netwerk nodig?

Technologie is een manier om een relevant antwoord te geven op de steeds grotere uitdagingen voor de industriële sector.

De dag van vandaag zijn data overal. Maar het is niet voldoende ze te verzamelen. Het is essentieel geworden dat we de verbanden tussen gegevens in een specifieke context begrijpen en voorspellingen doen om het potentieel ervan voluit te benutten. Door die gegevens te analyseren en verbanden te leggen, kunt u machine learning bevorderen en efficiënte, rationele beslissingen nemen voor uw onderneming. 

Daarom:

  1. Implementeert QUANT een intelligent en beveiligd netwerk dat diverse soorten gegevens verzamelt over zijn status, de aanmeldingen, de activiteiten van elke gebruiker ...
  2. De gegevens (afkomstig van bestaande of nieuwe toestellen) worden vervolgens geanalyseerd. Dit proces maakt het mogelijk om trends te herkennen en specifieke behoeften vast te stellen (machine learning).
  3. Vervolgens worden de gegevens in een dashboard gecompileerd en kunnen ze de vorm van API's aannemen. Resultaat? Op deze manier kunt u unieke applicaties aanmaken, bedrijfsinformatiesystemen voeden of uw processen automatiseren.

Intelligente netwerken bieden het bijkomende voordeel dat ze alle activiteiten op afstand monitoren om de prestaties te optimaliseren. Zo werkt u sneller en efficiënter. U realiseert aanzienlijke besparingen op kosten en resources, en machines gaan veel langer mee.

QUANT: uw partner voor een industrie 4.0

Dankzij zijn grote expertise en zijn multidisciplinaire team kan QUANT uw digitale landschap moderniseren, door de snelheid, de flexibiliteit en de veiligheid van uw ICT-infrastructuur met automatische besturing te optimaliseren.

 

Op mogelijke problemen anticiperen dankzij het intelligente netwerk

U bespaart zo tijd en geld en verbetert tegelijk uw productiequota.

 

Operationele uitmuntendheid 

De productie is efficiënter dankzij lagere kosten, producten van betere kwaliteit, minder afval en kortere uitvaltijden. 

 

Cyberbeveiliging

QUANT biedt u sterk beveiligde oplossingen vanaf het prille ontwerp van uw infrastructuur, en vervolgens tijdens de dagelijkse monitoring. Elk element reageert op kwetsbaarheden. Wij huldigen het 'zero trust'-principe: elk intern of extern element is onbetrouwbaar tot het tegendeel is bewezen. 

Innovatie stopt nooit! Doe een beroep op onze diensten om een aan uw sector aangepaste
ICT-oplossing te ontwikkelen en de rentabiliteit van uw onderneming te garanderen. 

NEEM MET ONS CONTACT OP