ICT-oplossingen voor de gezondheidszorg

Staat u aan het hoofd van een zorginstelling zoals een ziekenhuis, rusthuis of verzorgingstehuis? QUANT levert u gepersonaliseerde, hoogwaardige en geavanceerde ICT-oplossingen.

 • Blijf altijd operationeel (uptime bijna 100%)
 • Bescherm de gegevens van uw patiënten
 • Kies voor een 360-gradenoplossing
 • Zet in op een innovatieve en gepersonaliseerde aanpak

QUANT heeft talrijke referenties in de medische sector. Daar zijn zowel kleine ziekenhuizen als grote ziekenhuisgroepen bij. Wij begrijpen uw verwachtingen, uw behoeften en uw vak en passen onze oplossingen in die zin aan.

Optimaliseer de beschikbaarheid van uw server en de connectiviteit van uw infrastructuur met een uptime (periode waarin een machine of software ononderbroken draait) van bijna 100%, zonder op de veiligheid te beknibbelen. 

NEEM MET ONS CONTACT OP

Een netwerk dat 7 dagen op 7 de klok rond beschikbaar is

Patiënten inschrijven, afspraken regelen, medische dossiers raadplegen, levensbelangrijke operaties uitvoeren in het digitale operatiekwartier. Een ziekenhuis moet altijd operationeel zijn, zelfs bij een storing in het netwerk. Daarom bieden wij u een netwerk dat 7 dagen op 7 de klok rond beschikbaar is. 

Een sterk beveiligde draadloze omgeving

Onze Wi-Fi oplossingen voldoen aan uw dagelijkse behoeften

 • Vergemakkelijk het werk van de verpleegkundigen die een bed moeten vinden.
 • Ontvang en raadpleeg onmiddellijk uw medische verslagen.
 • Help uw patiënten de weg te vinden in uw instelling.
 • Optimaliseer het toegangsproces voor bezoekers.

 

De beveiliging van uw draadloze omgeving is eveneens cruciaal, zowel voor uw ziekenhuis als voor de patiënten en bezoekers.

 • Bescherm gevoelige informatie zoals de medische dossiers van uw patiënten of de bedrijfsgegevens van uw zorginstelling.
 • Beveilig de toegang tot het internet.  
 • Bescherm alle toegangen, toestellen en andere voorzieningen tegen bedreigingen van buitenaf of vanuit het ziekenhuis zelf. 
 • Vergemakkelijk het beheer van informatiestromen en stel uw IT-personeel een centraal overzicht van de volledige infrastructuur ter beschikking.   

 

QUANT bekijkt de veiligheid van uw instelling vanuit een holistische visie.

 

Netwerkbeveiliging

Realtime toegangscontrole en een zorgvuldige netwerksegmentering beschermen uw medische resources. Onze beveiligingsmethode is gebaseerd op het 'zero trust'-model: toestellen en gebruikers zijn onbetrouwbaar tot het tegendeel is bewezen.  

MEER INFORMATIE

Beveiliging van de cloud

Binnen de cloudomgevingen worden virtuele firewalls geïnstalleerd, om de gegevens te versleutelen en ze op een veilige manier te migreren.  

MEER INFORMATIE

Beveiliging van de communicatie

Zorg er met SBC-technologie voor dat de onlinegesprekken tussen leden van het medisch personeel vertrouwelijk blijven. Ze laat geautoriseerde sessies toe, maar blokkeert sessies die dat niet zijn.  

MEER INFORMATIE

Wij ondersteunen u bij het opzetten

en optimaliseren van gepersonaliseerde ICT-oplossingen. 

NEEM MET ONS CONTACT OP