Wie zijn wij?

QUANT is een multidisciplinair team van deskundigen met een ruime ervaring en een uitstekende kennis van de sector. Wij begrijpen de evolutie van de digitale sector en beschikken over de nodige marktervaring, technische expertise en relaties om u innovatieve oplossingen aan te bieden.

Onze specialiteiten?

Icone monde

Netwerken en hun beveiliging
(LAN, WLAN, SD-WAN)

Oplossingen voor telefonie, van traditionele tot UC-platforms, evenals hun integratie in de professionele processen.

Icone cadenas

IT-beveiligingsoplossingen met betrekking tot firewalls en toegangspunten, en alles wat te maken heeft met cyberbeveiliging.

Onze waarden?

FLEXIBILITEIT EN NABIJHEID

QUANT is een onderneming op mensenmaat die dicht bij haar klanten en haar medewerkers staat. Uw drietalige (FR, NL, EN) technisch adviseur ondersteunt u bij elke digitale stap en past zich aan uw meest veeleisende verzoeken aan. Zo kunnen wij u een service op maat verlenen en oplossingen aanbieden die het verschil maken.

EEN KWESTIE VAN KWALITEIT

Dankzij onze visie op het terrein, gecombineerd met geavanceerde expertise, kunnen wij u een volledig scala diensten aanbieden, van consulting en implementatie, integratie en installatie tot ondersteuning.

Elk lid van ons team kan schermen met de solide algemene en specifieke kennis die nodig is om uw project te doen slagen.  

Laten we samen het verschil maken!

WIJ STIMULEREN INNOVATIE

Innovatie is essentieel in uw sector en staat centraal in uw strategie. Bent u klaar om, in een snel veranderende digitale wereld, de uitdagingen van vandaag en morgen aan te gaan? Houd een lengte voorsprong op de concurrentie met vooruitstrevende en schaalbare ICT-oplossingen! Zorg ervoor dat u zich snel aan de eisen en behoeften van uw klanten kunt aanpassen. Maak van de gelegenheid gebruik om uw diensten te verbeteren en uw kosten te verlagen.

SOLIDE PARTNERSHIPS 

Alcatel-Lucent, Aruba, Be-IP, CheckPoint, Fortinet… QUANT omringt zich met internationaal gerenommeerde ontwerpers van software en hardware. Ons team heeft vele certificeringen die de rijke expertise op het gebied van ICT-integratie aantonen.

We werken nauw samen met onze partners, zodat onze deskundigen u optimaal advies kunnen geven over de laatste nieuwigheden: technologische trends, producten, oplossingen, ...

NEEM MET ONS CONTACT OP