ICT-oplossingen voor de retail

De klantervaring staat centraal in de evolutie van de consumptiepatronen. Vandaag is het essentieel dat u het koperstraject zo verrijkend mogelijk maakt en dat u zich van de concurrentie onderscheidt.

QUANT implementeert ICT-oplossingen die afgestemd zijn op uw commerciële behoeften, zonder u onnodig op kosten te jagen. Wij stimuleren innovatie dankzij een multidisciplinair team van deskundigen met een rijke ervaring en een uitstekende kennis van uw markt. Optimaliseer uw IT-landschap!  

  • Haal het maximum uit uw tijd
  • Rentabiliseer uw verkooppunten
  • Verhoog uw proactiviteit
  • Bezorg uw klanten een unieke ervaring

NEEM MET ONS CONTACT OP

Intelligent Netwerk: optimaliseer uw bedrijfslandschap

Blijf op de hoogte van technologie, voorspel toekomstig consumentengedrag en maak sterke marketingbeslissingen met het Smart Network!

Het principe? Verzamel alle gegevens van de verschillende apparaten die op het netwerk zijn aangesloten, maar begrijp vooral de onderlinge verbanden en gebruik ze om voortdurend te leren.

  • Bepaal hoe vaak een klant uw winkel is binnengekomen;
  • Analyseer de gemiddelde tijd doorgebracht in een specifieke afdeling;
  • Ontvang een melding op uw mobiele telefoon wanneer een voedingsproduct niet langer vers is.

En nog veel meer!

Met deze statistieken kunt u de klantenstroom beheren, uw winkel aanpassen aan het consumentengedrag en uw acties en processen stroomlijnen.

QUANT past zich aan uw behoeften aan en zet een betrouwbaar en veilig intelligent netwerk op. Het is tijd voor een hogere versnelling!

Netwerkconnectiviteit

Maak gebruik van een intelligent en beveiligd netwerk in een LAN-, WLAN- of SD-WAN-omgeving. Verzamel kostbare gegevens met een hoge toegevoegde waarde om in te spelen op huidig en toekomstig koopgedrag. 

 

IT-beveiliging

Of het nu om uw netwerk, uw cloud, uw infrastructuur of uw communicatie gaat, elk element wordt beveiligd op basis van het 'zero trust'-model. Alle applicaties, toestellen en gebruikers worden bewaakt en zijn onbetrouwbaar tot het tegendeel is bewezen. 

 

Communicatie en telefonie

Hebt u unified communications-oplossingen nodig? Samenwerkingstools? Zet in op een schaalbaar systeem met maximale flexibiliteit.