QUANT ICT Diensten

2024

Vereenvoudig uw ICT-beheer met de diensten van QUANT ICT

In de snel veranderende digitale wereld van vandaag kan het beheren van een ICT-infrastructuur complex en tijdrovend zijn. Hier komt QUANT ICT in beeld, met een eenvoudige, efficiënte en flexibele aanpak voor ICT-beheer via een uitgebreid dienstenportfolio.

Wij bieden diensten aan op het gebied van netwerkconnectiviteit, telefonie en beveiliging. Of u nu uw bestaande systemen wilt onderhouden, uw netwerk wilt laten auditen en verbeteren, of gespecialiseerde trainingen wilt ontvangen, bij QUANT ICT bent u aan het juiste adres.

 

Ons dienstenportfolio samengevat:

  1. Consultancy Expertise
    Bij QUANT ICT analyseren we uw huidige ICT-infrastructuur om op maat gemaakte oplossingen te bedenken die perfect aansluiten bij uw bedrijfsdoelstellingen. Onze experts adviseren u over best practices en zorgen voor een naadloze integratie, zodat uw netwerken, beveiligings- en telefonie-infrastructuren optimaal zijn afgestemd om uw succes te ondersteunen.

  2. Support
    Kies uit onze Service Packs: Bronze, Silver of Gold, die aansluiten op uw behoeften. Of u nu basisondersteuning nodig heeft of uitgebreide 24/7-assistentie, onze pakketten zorgen ervoor dat uw ICT-operaties ononderbroken en op maximale efficiëntie doorgaan.

  3. QUANT as a Service
    Maak gebruik van onze uitgebreide 'as a service'-diensten om uw ICT-beheertaken uit te besteden. Geniet van voorspelbare kosten met ons maandelijkse betalingsmodel, verbeterde prestaties door proactief onderhoud, robuuste beveiligingsprotocollen en de flexibiliteit om diensten te schalen naar uw bedrijfsbehoeften.

  4. INSIGHT - Audits
    Onze INSIGHT-audits bieden een gedetailleerd onderzoek van uw LAN, WLAN, beveiligings- en telefonie-infrastructuur om mogelijke kwetsbaarheden op te sporen en aan te pakken. Zorg ervoor dat uw infrastructuur robuust en compliant is, geoptimaliseerd voor zowel beveiliging als functionaliteit.

  5. Wi-Fi Survey
    Zorg ervoor dat uw draadloze netwerk robuust en betrouwbaar is met onze gespecialiseerde Wi-Fi onderzoeken. Wij bieden vooronderzoek, on-site pre-installatiestudie en post-installatie validatiestudie om aan uiteenlopende prestatie- en beveiligingseisen te voldoen.

  6. Training Services
    Voorzie uw team van de kennis die ze nodig hebben met onze praktische, hands-on trainingssessies, beschikbaar online of On-the-Job. Gericht op netwerkconnectiviteit, telefonie en beveiliging, zijn onze trainingscursussen ontworpen om interne expertise en operationeel vertrouwen te vergroten.

 

Waarom QUANT ICT?

Bij QUANT ICT begrijpen we de unieke uitdagingen waarmee bedrijven te maken hebben bij het beheren van hun ICT-omgevingen. We hebben veel ervaring in verschillende sectoren (gezondheid, onderwijs, overheid, industrie en retail), zodat we de ICT-oplossing kunnen bieden die het beste bij uw activiteiten past.

Onze experts bieden op maat gemaakte oplossingen die de productiviteit, efficiëntie en beveiliging verbeteren. Met een lokaal team kunnen we dicht bij u werken en zeer snel reageren.

Door met ons samen te werken, kunt u zich richten op uw kernactiviteiten terwijl wij voor uw ICT-behoeften zorgen.

Klaar om uw ICT-beheer te vereenvoudigen en uw bedrijfsprocessen te verbeteren?
Contacteer ons om te weten hoe we u kunnen helpen uw doelen te bereiken. Bezoek onze nieuwe 'Diensten'-pagina of vraag een persoonlijk advies info@quant.be

 

 

Nathalie Van Ingelgem,
Marketing Manager.