Samenwerkingstools voor ondernemingen

Telewerk heeft onze manier van werken ingrijpend veranderd. Haal nog meer uit uw team, door het te laten groeien naar een collectieve visie waarbij alle medewerkers gemeenschappelijke doelstellingen nastreven. De integratie van samenwerkingstools maakt dit mogelijk. Zo zal uw team meer verbonden en productiever zijn ... zelfs op afstand!

 Wilt u ...

  • Samenwerken via schermdelen?
  • Een intelligente bot aanmaken die automatisch essentiële vragen van gebruikers beantwoordt? Specifieke verzoeken naar de juiste persoon doorsturen?

Microsoft Teams, Zoom, Google Workspace, … QUANT stelt op basis van uw behoeften een volledige integratieoplossing voor. Die past zich aan uw ecosysteem aan voor een gepersonaliseerd resultaat. Vertrouw op veelzijdige en gecertificeerde professionals met een innovatieve aanpak. 

IK WENS EEN VOLLEDIGE SAMENWERKINGSOPLOSSING

Wat zijn de voordelen van samenwerkingstools?

De interne organisatie, de centralisatie van applicaties en unified communications zijn reële uitdagingen voor een onderneming. Met samenwerkingstools kunnen nieuwe werkwijzen worden uitgeprobeerd.

  • Laat uitwisselingen tussen medewerkers vlotter verlopen door de fysieke afstand weg te nemen en het verzenden van e-mails te beperken. 

  • Bespaar tijd door de termijn tussen projectfasen te verkorten en werk met een specifieke virtuele ruimte waarin u al uw tools binnen handbereik hebt, zelfs vanop afstand. 
  • Verrijk de knowhow van uw team door het delen van informatie en kennis te vergemakkelijken.

  • Bevorder teamwork en haal het maximum uit elke interne competentie. 

  • Versterk de klantrelatie en speel nauwkeurig in op de behoeften van uw prospects.

 

77% van de telewerkers zegt productiever te zijn

wanneer ze thuis werken.

Bron: Cloud CoSo

 

Uw QUANT-integrator stelt een intelligente en geautomatiseerde samenwerkingsoplossing voor die aan de nieuwe eisen voldoet in een tijd waarin alles 'asap' moet gebeuren. Zo wordt het beheer van uw workflows vereenvoudigd.

Telefonie, videoconferentie ... Hebt u nood aan schaalbare en innovatieve oplossingen die complementaire functies integreren? Doe een beroep op het QUANT-team en bouw uw professionele projecten op.

VRAAG EEN AFSPRAAK